Nieuwsbericht

met belangrijke info over 7 en 8 juli

Beste ouder(s), verzorger(s),

In dit nieuwsbericht vindt u de volgende onderwerpen:

Vakantierooster 22-23

Extra vrije dagen voor de zomer

Flyer open dag kwekerijen

Vrijdag studiedag

Veiligheid

Vakantierooster 22-23

Onderstaand vindt u het vakantierooster van 22-23. Dit is afgestemd met scholen in Boskoop en goedgekeurd door de MR. Aan het begin van het schooljaar ontvangt u van ons een jaarrooster met daarin o.a. data als de schoolfotograaf, zomerfeest e.d.

Vakantie en vrije dagen schooljaar 2022-2023 

19 september studiedag 

22 – 30 oktober herfstvakantie 

25 & 28 november studiedag 

5 december alleen ochtend school, middag vrij 

6 december uurtje uitslapen na Pakjesavond 

23 december vrij 

23 december - 8 januari kerstvakantie 

10 februari studiedag 

20 februari vrij, carnaval 

25 februari – 5 maart voorjaarsvakantie 

7 – 10 april Pasen 

22 april – 7 mei meivakantie 

18 & 19 mei Hemelvaart 

27 mei – 4 juni extra lesvrije week 

7 juli middag vrij, school 12 uur uit 

8 juli – 20 augustus zomervakantie 

Extra vrije dagen voor de zomer

Zoals u heeft kunnen zien zijn wij druk bezig met het opruimen, de verbouwing en verhuizing op beide locaties. Ook in de zomervakantie zal er volop gewerkt worden in beide scholen.

De laatste donderdag en vrijdag voor de zomervakantie, 7 en 8 juli, komt een verhuisbedrijf om spullen van de ene naar de andere locatie te verhuizen.

Wij hebben, in overleg en met instemming van de MR en bestuur, besloten deze donderdag 7 en vrijdagochtend 8 juli de leerlingen vrij te geven. In eerste plaats doen wij dit vanwege de veiligheid van de leerlingen. Er zal een verhuiswagen deels op de pleinen komen te staan en het is een komen en gaan van verhuizers in en om de school. Wij hadden dit graag een week later gedaan, maar dan hebben wij al te maken met de planning van schilders en andere werkzaamheden in de scholen, bovendien hebben de leerkrachten dan ook al vakantie. De 1,5 dag die de kinderen missen aan onderwijstijd mogen wij komende jaren compenseren.

Uiteraard zullen wij opvang voor uw kind verzorgen wanneer het u niet lukt uw kind thuis of bij een ander te kunnen laten zijn deze dagen. Wij zullen deze opvang centraal organiseren, met leerlingen van De Akker en De Populier samen. U kunt zich voor deze opvang aanmelden bij de directeur van de school, Martine voor De Akker en Monique voor De Populier, door uiterlijk 20 juni een mail te sturen met de naam en groep van uw kind(eren).  

Flyer open dag kwekerijen

Bijgaand vindt u de flyer voor de open kwekerij dagen.

Vrijdag studiedag

Aanstaande vrijdag, 3 juni, heeft het nieuwe team van De Hortus een studiedag. Deze zal in het teken staan van de samenwerking en afstemming richting het nieuwe schooljaar. We gaan praktische zaken vaststellen en taken op elkaar afstemmen. Daarnaast is er ook ruimte voor alle collega’s om elkaar beter te leren kennen.

Veiligheid

Wilt u erop letten dat wanneer u uw kind iets later komt brengen of eerder komt halen, dat u het hek van het schoolplein weer achter u sluit? Op deze manier zorgen we met elkaar voor de veiligheid van de kinderen. Bedankt!

 

Vriendelijke groet, namens het team,

Martine Schonenberg

information information