Nieuwsbrief

Beste ouder(s), verzorger(s), 

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen

Uitslag tevredenheidsonderzoek

Oproep hulp onderwijs aan Oekraïense leerlingen

Fijne Paasdagen

 

Uitslag tevredenheidsonderzoek

Heel veel dank voor het invullen van het tevredenheidsonderzoek! Ons streven was dat 65% van de ouders het zou invullen, een ambitieus streven. We hebben dit bijna gehaald met 63%, heel fijn! Met het geven van feedback op ons onderwijs helpt u ons met het verbeteren hiervan. De gegeven opmerkingen nemen wij mee! We zijn trots op het resultaat; de Groeilingscholen hebben gemiddeld een 7,8 behaald en met De Akker hebben wij een gemiddelde waardering van 8,2 gekregen van u. Hartelijk dank daarvoor! In de bijlage kunt u de scores en de opmerkingen nalezen. 

Oproep hulp onderwijs aan Oekraïense leerlingen

In de bijlage vindt u een brief van de stichting. Wij zoeken medewerkers die ons kunnen helpen bij het geven van onderwijs aan Oekraïense leerlingen. Het is fijn om te zien hoe de gezamenlijke hulp hiervan gestart is en wij dit met elkaar kunnen regelen om ervoor te zorgen dat de leerlingen uit Oekraïne zoveel mogelijk op een centrale plek onderwijs krijgen. 

Fijne Paasdagen

Rest mij nog om u namens ons team een heel mooi Paasweekend te wensen. Geniet van het mooie weer en het samenzijn met dierbaren. We zien u en de leerlingen dinsdag graag weer!

 

Vriendelijke groet, namens het team,

Martine Schonenberg

easter easter