Nieuwsbrief

Beste ouder(s), verzorger(s),

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Terugblik op het jaar

Creatief! Vrijdag 9 juli

Activiteiten volgende week

Textielcontainer

Starten na de vakantie

De zomervakantie staat bijna voor de deur, nog één week school en dan kan iedereen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het was een bijzonder jaar, waarin corona helaas weer een grote rol heeft gespeeld. Tegelijkertijd hebben we als school weer mooie stappen gezet in onze ontwikkeling. In deze nieuwsbrief passeren een aantal praktische zaken de revue, blikken we terug op dit jaar en kijken we vooruit naar de start van het nieuwe jaar.

Wij bedanken iedereen voor de inzet, medewerking en steun afgelopen jaar en wensen jullie alvast een hele fijne zomervakantie en zien iedereen graag weer terug op 30 augustus!

Terugblik op het jaar

In de bijlage is onze terugblik op dit schooljaar te vinden, getekend op één blad.

Creatief! Vrijdag 9 juli

Morgen, vrijdag 9 juli, organiseert de leerlingenraad een creatief afscheid van dit schooljaar. Alle groepen gaan op grote canvas doeken aan de slag met verf, rollers, kwasten en nog veel meer.

De kleding gaat waarschijnlijk vies worden, houd hier rekening mee morgen, graag oude kleding aan!

Activiteiten volgende week

Komende week staat in het teken van afscheid nemen van groep 8 en de leerkracht van de huidige groep, kennismaken met de nieuwe juf, soms ook nieuwe klasgenootjes en het lokaal waar de kinderen komend jaar zitten, meenemen van schoolspulletjes naar huis, verhuizen van meubilair in de school en op vrijdag het aftellen naar de zomervakantie.

De hoogtepunten hieronder op een rij:

Dinsdag: springkussen op het plein, georganiseerd door de OV.

Dinsdag en woensdag: musical opvoeren voor leerlingen en ’s avonds voor ouders.

Woensdagavond: groep 8 slaapt een nachtje op school.

Donderdag: ’s ochtends zwaaien we groep 8 uit, ’s middags wennen de kinderen van groep 4 tot en met 8 bij de nieuwe juf, ook enkele nieuwe klasgenootjes maken kennis met de groep.

Vrijdag: om 11.59 uur tellen wij af naar de zomervakantie, 12.00uur: start zomervakantie!

Textielcontainer

De paarse textielcontainer die buiten het hek staat wordt goed gebruikt, deze week wordt deze al voor de tweede keer geleegd. Fijn voor ons als school, want voor iedere opgehaalde kilo textiel verdienen wij als school 0,20 euro. Daarnaast helpen we mee aan duurzaamheid, win win dus! Wanneer de bak vol zit, mag u de zak textiel bij ons binnen neerzetten. Wij zorgen dat deze in de geleegde container wordt gedeponeerd.

Starten na de vakantie

Op maandag 30 augustus starten wij weer. Hoe de coronamaatregelen tegen die tijd zijn, kunnen we nu nog niet voorzien. We zullen u daar in de laatste week over informeren.

Het brengen van de leerlingen willen we ook na coronatijd op dezelfde manier voortzetten zoals we nu doen. De leerkrachten van groep 1 tot en met 4 zullen vanaf 8.20 uur hun groep opwachten op het schoolplein en om 8.25 uur gezamenlijk naar binnen gaan. Leerlingen van groep 5 tot en met 8 mogen vanaf 8.20 uur zelfstandig de school in. Ouders nemen buiten het plein afscheid van hun kind. Dit is ons goed bevallen, omdat alle groepen om half negen meteen kunnen beginnen en het afscheid voor sommige kinderen minder lastig is.

Ouders zijn (mits de maatregelen dat na de vakantie weer toestaan) na schooltijd welkom om hun kind op te halen in de klas (groep 1/2) en kunnen ook bij de andere groepen binnenlopen om een praatje te maken met de leerkracht of gemaakt werk van de leerlingen te bekijken. We zien er enorm naar uit u weer in de school te mogen begroeten!

Terugblik schooljaar 2020-2021 Terugblik schooljaar 2020-2021