Vervolg thuiswerkperiode

Beste ouder(s), verzorger(s),

In de persconferentie van vanavond is aangegeven dat de lockdown wordt verlengd en de basisscholen in ieder geval komende week nog gesloten blijven. Dit betekent dat wij het thuisonderwijs volgende week zullen voortzetten, net als afgelopen weken.

Voor de noodopvang geldt dat wij ervan uitgaan dat de kinderen die hier nu gebruik van maken komende week op dezelfde dagen zullen komen. Wanneer hier wijzigingen in zijn, horen wij dit graag (via een mail aan directie.deakker@degroeiling.nl). 

Normaal gesproken worden in deze periode de Cito toetsen afgenomen. Binnen het bestuur bespreken wij hoe wij deze verplaatsen. Wanneer hier duidelijkheid over is, hoort u dit van ons.

De rapporten gaan wij op de geplande datum met u delen. Hierin komen de resultaten van de leerlingen op de methodegebonden toetsen en een stukje van de leerkracht over uw kind in de klas. De uitslagen van de Cito toetsen volgen dan op een later tijdstip. De vorderingsgesprekken zullen plaatsvinden wanneer wij de Cito uitslagen hebben, om over het totale beeld in gesprek te kunnen.

Tot slot wensen wij u thuis heel veel succes de komende tijd, want wij beseffen dat het thuiswerken en het online onderwijs veel van u als ouders vraagt. Benader de leerkracht wanneer er vragen of opmerkingen zijn over het werken in de groep. Een aantal groepen heeft al feedback gevraagd van ouders. Het is fijn om terug te horen hoe het online werken door u wordt ervaren. Hiervoor gaan wij volgende week ook een enquete delen. 

Succes, houd vol en blijf gezond!

 

Vriendelijke groet, namens ons team,

Martine Schonenberg

Directeur De Akker. 

 

 

corona corona