Fijne vakantie!

Beste ouder(s), verzorger(s),

Na een onverwachte laatste lesdag afgelopen week, sluiten wij op school vanmiddag ook echt de deuren.

Afgelopen dagen heeft ons team zich voorbereid op de online start van het nieuwe jaar na de vakantie. Mooi om te zien hoe de leerkrachten hun schouders eronder zetten, elkaar helpen en tips geven. De meeste leerkrachten hebben ook in het voorjaar met dit bijltje gehakt, voor een aantal is het nieuw of een beetje weggezakt. Fijn om een team te hebben dat elkaar hierin meeneemt, voor elkaar klaar staat en ervoor zorgt dat niet alleen de eigen groep er klaar voor is, maar ook die van een ander. 

Wij willen u bedanken voor alle betrokkenheid, samenwerking, hulp, feedback en vertrouwen dat wij afgelopen jaar weer hebben mogen ontvangen van u. Onze ervaring is dat de ouders van De Akker erg betrokken zijn en ons opzoeken bij zorgen, vragen en om samen successen te vieren. De betrokkenheid van ouders bij de school en ontwikkeling van uw kind is een grote factor van succes in de schoolloopbaan van uw kind. Dit is meer dan hulp bij een excursie of feestje op school (hopelijk wordt dit in 2021 weer ’normaal’), juist ook het thuis praten over school met uw kind, wat zij hebben gedaan en geleerd, helpen met huiswerk en het uitspreken van vertrouwen in uw kind zijn hierin belangrijk. 

Op school leren wij kinderen dat een goede balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk is om je goed te voelen en te kunnen leren. Wij wensen u ook thuis een periode van rust. Samen stilstaan wat dit jaar heeft gebracht, aandacht hebben voor elkaar en dromen over wat het nieuwe jaar ons zal brengen. 

Tot slot ziet u in de link hieronder nog een kerstwens van alle leerkrachten. 

Wij wensen u fijne feestdagen met uw geliefden en zien u heel graag terug in 2021!

 

Vriendelijke groet, namens ons team,

Martine Schonenberg                                                            Directeur basisschool De Akker. 

20201214_170541 20201214_170541